V prilogi vam posredujemo zahvalo Ivane Žigon za velikodušen odziv pri zbiranju pomoči za Ukrajino, ki so ga učenci in starši naše šole pripravili. Zbrano pomoč so v Ukrajino odpeljali pretekli vikend. Spodaj dodajamo še povezavo na kratek filmček, ki ga je izdelala Ivana. 

 
ZAHVALA
Dobri ljudje!
Ko sem pred nekaj tedni povedala, da načrtujemo pot v Ukrajino, si niti za trenutek nisem predstavljala, kako širok bo odziv na to in koliko dobrote je med ljudmi. Z vsemi vašimi darovi, ki so se zbrali na šoli, v župniji, v gasilskem domu, na občini, v zdravstvenih domovih, pri nas doma in po drugih krajih, smo do stropa napolnili velik tovorni kombi. Pretekli vikend smo na zahod Ukrajine peljali eno tono in pol(!) zdravil, hrane, sanitetnega materiala, higienskih pripomočkov, oblačil, plenic in drugih stvari, ki so jih ljudje, ki živijo v hudem pomanjkanju, res iskreno veseli.
Vem, da z besedo to ni mogoče, a vam želim predati vsaj košček hvaležnosti, ki smo je bili deležni mi. Verjamem, da nas bo žar teh oči spremljal za vedno.
Iskrena hvala, da ste nam zaupali in k temu pripomogli tudi vi. Res res hvala za vse!
Ivana Žigon
 
Dostopnost