Dutomajčkov dan

Na osnovni šoli Dutovlje smo v soboto, 27. maja 2023, organizirali Dutomajčkov dan in tako zaključili z letošnjim projektom Dutomajček v zdravi šoli.

več…

Dobrodelni akciji – volna in plastični zamaški

OŠ Dutovlje se je pridružila dobrodelni akciji zbiranja volne za odejice, ki jih prostovoljke pletejo za starostnike na invalidskih vozičkih. Vabimo vas, da v šolo prinesete kakršnokoli volno, ki je ne potrebujete več.  več…

Dutomajček v zdravi šoli

Osnovna šola Dutovlje že več kot 10 let sodeluje v projektu Zdrava šola. Z različnimi dejavnostmi spodbujamo in krepimo zdravje na vseh področjih – telesnem, duševnem, socialnem in okoljskem zdravju.

več…

Na OŠ Dutovlje bo postavljen pitnik

V četrtek, 10. februarja 2022, so člani Rotary kluba iz Ajdovščine, župan David Škabar in kamnosek Matej Štolfa podarili Osnovni šoli Dutovlje ček v vrednosti 3.700,00 € za potrebe pitnika. več…

Dan zdrave šole in Evropski športni dan – sobota, 29. 9. 2018

V soboto, 29. 9. 2018, smo na naši šoli organizirali poseben dan dejavnosti, na katerem smo obeležili Dan zdrave šole, Evropski teden športa in pripomogli k čistejši okolici in tako čistejši Sloveniji (akcija Očistimo Slovenijo).

OŠ Dutovlje je že 10 let vključena v projekt Zdrava šola. Z raznimi organiziranimi dejavnostmi in vsakodnevnimi dejanji skrbimo za telesno in duševno zdravje naših učencev. V delavnicah, ki smo jih izvedli to soboto, so si učenci pridobili dodatna znanja o skrbi za zdravje in dobro počutje.

Ker je v tem času potekal Evropski teden športa (ewos.olympic.si/) in so športne dejavnosti otrok nepogrešljive pri skrbi za njihovo zdravje, smo izvedli tudi športne in plesne delavnice.

Pri izvajanju delavnic so poleg učiteljev in šolske psihologinje sodelovali tudi: medicinska sestra in zobna asistentka iz Zdravstvenega doma Sežana, plesalke iz Plesnega društva Mavrica in predstavnica tabornikov Roda Kraških J’rt Sežana.

Fotografije z dogodka si lahko ogledate v galeriji: www.os-dutovlje.si/galerija/

————————————————–

Dostopnost