Drage učenke in učenci, spoštovani starši in skrbniki! Danes smo zaključili s poukom in začenjajo se poletne počitnice. Tudi letos verjamem, da so za vse nas težko pričakovane. Vsem skupaj želim lepe, umirjene, sončne počitniške dni. Želim vam, da dneve preživite tako, da bodo kar najbolj po vaši meri. Pazite nase in vidimo se zopet na prvi šolski dan, v petek, 1. septembra 2023. Hvala tudi staršem, starim staršem, sorodnikom, prijateljem za vso podporo, usmerjanje učencev in za sodelovanje s šolo.

Vse učence in starše, ki ne boste uspeli prevzeti spričevala na zadnji šolski dan, obveščamo, da Pravilnik o šolskem koledarju za osnovne šole (Ur. l. RS, št. 50/12, 56/12 – popr., 20/19, 36/19 in 56/22) v 14. členu določa naslednje: “Učencem, ki jim ni bilo možno razdeliti spričeval ob zaključku pouka, jih šola osebno vroči njim oziroma njihovim staršem v času od zaključka pouka do 30. junija in od 16. do 20. avgusta tekočega šolskega leta.”

Prevzem bo možen od torka, 27. junija 2023 dalje v času od 7.00 do 15.00 ure, v tajništvu šole. V kolikor spričevala ne prevzamete tudi v avgustovskem roku, ga izročimo učencu na prvi šolski dan v novem šolskem letu.

Lep pozdrav!

Miranda Novak, ravnateljica OŠ Dutovlje

Dostopnost