Šolsko tekmovanje iz znanja biologije

V sredo, 18. oktobra 2023, je potekalo šolsko tekmovanje iz znanja biologije za Proteusova priznanja v šolskem letu 2023/2024.

Bronasta priznanja za doseženih vsaj 70 % točk prejmejo: Emanuela Luin, Lenart Prinčič, Mia Pirc, Matija Gulič in Janez Simoneta. Najboljša dva (Emanuela Luin in Lenart Prinčič) sta dosegla nad 80 % točk in se s tem uvrstila na tudi državno tekmovanje.

Pohvale so na tekmovanju prejeli tudi: Patrik Vrabec, Taja Curk, Neli Gregorič, Aljaž Bl Kjuder in Nuša Žerjal.

Čestitamo!

Šolsko tekmovanje iz logike

V četrtek, 28. septembra 2023, je na matični šoli v Dutovljah in podružnični šoli v Tomaju potekalo 38. tekmovanje iz znanja logike, na osnovni stopnji.

Bronasta priznanja so dosegli sledeči učenci: Maksim Kaldachou (iz 3.B razreda), Ela Žvab Oblak (iz 4.A), Lan Pirc (iz 4.B), Zofija Leskovšek (iz 5.B), Vid Pirc (iz 6.B) in Valentina Žerjal Macarol (iz 7.A razreda).

Priznanje za sodelovanje pa kot najbolje uvrščena med osmo- in devetošolci prejme Mia Pirc (iz 8.B razreda).

Čestitke vsem tekmovalcem in njihovim mentorjem!

Zlati priznanji

Na odprtju razstave 3. mednarodnega likovnega natečaja Portret – moj notranji jaz, sta učenca 7. razreda OŠ Dutovlje Gaia Balde in Dan Ebling prejela zlato priznanje za svoji grafiki. Zaključna prireditev je potekala v sredo, 7. junija 2023 na OŠ Dornberk.

Učencema iskreno čestitamo.

Predstavitev raziskovalne naloge

V torek, 30. 5. 2023, se je v športnem centru Stožice odvijala predstavitev zgodovinskih raziskovalnih nalog, ki poteka že 54. leto zapored pod okriljem Zveze prijateljev mladine in Komisije za delo zgodovinskih krožkov. več…

Regijsko tekmovanje iz matematike

V sredo, 5. aprila 2023, je v Kopru potekalo regijsko tekmovanje iz matematike. Našo šolo so zastopali štirje učenci: Mia Berce iz 7. a, Mia Pirc iz 7. b, Patrik Vrabec iz 8. a in Emanuela Luin iz 8. b razreda. Vsi prejmejo bronasto Vegovo priznanje.

Tekmovalcem iskreno čestitamo!
Aktiv matematikov

Mednarodni likovni natečaj KRAJ SPREMEMB

Učenci naše šole so sodelovali na likovnem natečaju Kraj sprememb, ki ga je organizirala Osnovna šola Danila Lokarja Ajdovščina. Strokovna komisija je 20. marca 2023 pregledala 1382 likovnih del iz petih držav. Ponosni smo na dosežke naših učencev. Ustvarjali so zelo izvirne in zanimive likovne izdelke.

več…

Tekmovanje iz fizike

V sredo, 15. februarja 2023, je potekalo šolsko tekmovanje iz fizike. Udeležilo se ga je sedem učencev iz 8. in 9. razreda.

Priznanje Črmlj sta na šolski ravni dosegla Izak Marušić iz 8. a in Jaka Marinac iz 9. b razreda. Oba sta se uvrstila tudi na regijsko tekmovanje, ki je potekalo aprila v Kopru.

Na regijskem tekmovanju sta oba dosegla bronasto priznanje.

Iskrene čestitke!

Dostopnost