Postojnska jama v očeh otrok in mladostnikov

Postojnska jama razpisuje natečaj za otroke in mladostnike, namenjen povezovanju učnih načrtov z vsebinami Postojnske jame. Izobraževalni promocijski dan za vrtce in šole poteka že tradicionalno na sobotni dan pred dnevom Zemlje, v sodelovanju z ZRSŠ in ZEOS d.o.o.
 
Letos je 16. aprila 2011 pred  Postojnsko jamo potekala zaključna prireditev natečaja »POSTOJNSKA JAMA v očeh otrok in mladostnikov«. Od 9.00 do 14.00 ure se je predstavilo 28 ustanov z 49 različnimi ustvarjalnimi predstavitvami projektnih nalog.
 
Naša šola je sodelovala z igro Človek, ne jezi se. Figure zanjo so izdelali učenci podružnične šole Tomaj. Naše učenke so pokazale veliko spretnosti v sodelovanju s turisti, saj je bilo okrog naše igre ves čas zelo živahno.  Za popestritev igre smo dodali polja z nalogami. Igralci so  odgovarjali na vprašanja o Postojnski jami. Za pravilen odgovor so dobili sladko darilce.
 
Postojnska jama je vsem prijavljenim skupinam namenila nagrado, 65% popust za obisk Postojnske jame, Vivarija in Predjamskega gradu. Mi smo si dan polepšali z ogledom Postojnske jame.

Postojnska jama